Faig la vida que m'agrada, vole lliurement

saptelandiaflotant.43@gmail.com

 

M'agrada fer sessions d'escriptura creativa, per a qualsevol persona, en un espai preparat per a l'ensenyament i la participació oberta entre les persones presents.

 

Nota :Les dades que figuren a continuació corresponen a les del curs passat. Quan puguem, començarem les sessions en un espai i lloc nou de la mateixa població, Alaquàs.


********************


Tenen lloc en un espai d'uns dotze metres quadrats.


Allí hi han sis cadires, situades en forma de barca, amb la intenció d'afavorir la participació, l'esperit d'equip i la creativitat.

 

Admet tota classe de persona; això sí, no fumem ni ens tirem a la mamela...

 

En les classes, l'humor positiu ocupa un lloc destacat, ja que és molt efectiu per a afavorir la creativitat, l'optimisme i per a relativitzar les coses.

 

¡Xe, quan vullgueu, passeu!

 

El lloc: C/ Major, 29 pta 1

Alaquàs

 

Telèfon: 695489761 (si no podreu vindre o no anireu, per favor, aviseu abans de les 12h). Gràcies.

 

El meu nom: Lluís Barberà i Guillem

 

Estudis: Magisteri (1994, especialitat Humanes), he fet classes de valencià a persones adultes (curs 98/99, en l'Institut Carles Salvador, d'Aldaia) i monitor de temps lliure (1998).

 

Treballs: Un estudi històric i lingüístic sobre el vocabulari contingut en les ordenances de la séquia de Benàger i Faitanar de 1740, un diari fictici sobre l'epilèpsia i un treball sobre la pacificació. Tots són d'accés lliure en Internet, i estan en pdf.

 

 

Història del projecte

En aquesta part pots descriure la història del projecte i donar raons per a la seva creació. Convé anomenar els punts importants del projecte així com tamb a la gent que hi va participar .

Els usuaris són les persones que fan ús d'un objecte o servici... Això, fins ara. Per això, amic, tu ho eres i estàs en la colla.

 

Que ho passes bé.