Faig la vida que m'agrada, vole lliurement

saptelandia



flotant.43@gmail.com

"Good news for Spanish economy" ("Bones notícies per a l'economia espanyola"). La premsa de la Costa del Sol

2014-02-24 16:11

Si consultem alguns periòdics gratuïts i en anglés de la Costa del Sol, podrem trobar notícies amb el títol que encapçala este text. Feu la prova del cotó-en-pèl. No enganya i, a més, resulta políticament incorrecte, la qual cosa indica que és un tema a espolsar, a traure a la llum, com la roba acabada de traure de la llavadora, però a que li pegue el sol i l'aire, si en fa.

 

I si en voleu saber més, escriviu, per exemple, en Google, Good news for Spanish economy i voreu entrades de l'últim mes. Per exemple, en https://www.roundtowntimes. com i en https://www.euroweeklynews.com, del mes de febrer de l'any que vivim.

 

A més de saber la gramàtica, també importa saber llengües i tindre curiositat per a aprofitar-les com un recurs més per a la llibertat d'expressió i l'accés a informació, com també a formes distintes de vore un mateix fet. El pensament lliure ha sigut considerat políticament incorrecte, com també el símbol de la ploma, més que les armes, ja que es tracta d'un recurs que pot canviar el curs de la història... i del coneixement de la gent. A més, no fa mal a ningú (físicament ni mentalment). Pacífica però no passiva.