Faig la vida que m'agrada, vole lliurement

saptelandia



flotant.43@gmail.com

Conviure (i amb humor) amb persones d'altres cultures

2013-08-30 18:26

Una de les coses que m'ha portat a este escrit ha sigut passar per la web https://www.elrellano.com (d'humor) i vore una imatge d'uns orientals. Conec a un amic (1931) que té gràcia per a compartir el temps amb els seus néts, u dels quals prové del Vietnam i ja ha complit tres anys. Hi ha qui ha passat per distints estats polítics i ha conegut, en ells, diferents cultures i, això, al meu coneixement, és positiu, ja que ens obri als altres.

 

Des de que hi ha major diversitat en el món i estem en major relació amb persones distintes, tenim una oportunitat per a conéixer als altres i, fins i tot, per a conéixer... l'humor de cada cultura. Fa anys era desconegut allò de les caixes de riures i s'incorporaren.

 

Ara bé, quan fem ús del sentit de l'humor, sobretot per mitjà del joc, del joc de paraules (sense traducció en molts casos) i de lo que ix en eixe moment (i beneficiós per als dos) i ens porta a eixa aïna tan interessant per a conviure i fer més pla el camí, la relació s'humanitza i guanya qualitat. Aixi naixen, moltes voltes, els amics.

 

I si estem al costat d'algun xiquet, d'algun adult d'esperit jove (fins i tot persones grans) i dels que tenen més paciència que un burro al costat dels xiquets (indistintament de l'edat), assaborim el lloc i l'ambient. I tornem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H